Oldalunk jelenleg publikus teszt üzemben működik, fejlesztés alatt áll. Amennyiben rendellenességet tapasztaltál, kérjük írd meg a Kapcsolat oldalon található űrlap segítségével.
Az oldal szolgáltatásai ingyenesek!

Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

A nemfeledunk.hu használatakor Ön elfogadja a következőkben felsorolt feltételeket, függetlenül attól, hogy elolvasta-e őket vagy sem. A felhasználási feltételek előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatóak, a felhasználó felelőssége, hogy az aktuális feltételekkel tisztában legyen. Az érvényes felhasználási feltételeket internetes oldalaink alján elhelyezett hivatkozásra kattintva lehet megtekinteni. A felhasználási feltételek nem ismerete, elolvasásuk elmulasztása nem mentesíti a felhasználót felelőssége alól, ennek hiánya hivatkozási alapul nem szolgálhat, ha azokat megszegte és ebből kifolyólag a nemfeledunk.hu portálnak és/vagy üzemeltetőjének, a Diamond Interactive Kft.-nek bármilyen természetű kára vagy hátránya keletkezik. A regisztráció, illetve az emlékhelyek felállítása ingyenes. Az email címet az aktiváló link elküldése véget kérjük, erre azért van szükség, hogy a nemfeledunk.hu website-ra kizárólag csak valós személyek regisztráljanak.

Szerzői jogok

A nemfeledunk.hu portál a Diamond Interactive Kft. tulajdonát képezi, szöveges és vizuális tartalmait kizárólag a portál üzemeltetőjének előzetes írásbeli beleegyezését követően, forrásmegjelölés mellett lehet felhasználni. Az oldalon található fotók, képek, videók másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi fogalomba hozatala tilos. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A nemfeledunk.hu oldalaira, letölthető tartalmaira és függelékeire érvényes felhasználási feltételek csak saját oldalain érvényesek, azokat elhagyva más feltételek érvényesek, amelyek különbözhetnek attól.

Információk

A nemfeledunk.hu honlapon található adatokért, illetve információkért, felhasználásukból eredő esetleges károkért és hátrányokért a Diamond Interactive Kft. semmiféle felelősséget nem vállal.

Az Ön felelőssége az is, hogy az itt olvasottakat hogyan értelmezi és hasznosítja.

Jogszabályi környezet

Oldalainkat a Diamond Interactive Kft. gondozza, a nemfeledunk.hu portál Magyarországon működik, így tartalmainkra a Magyarországon valamint az Európai Unióban érvényben lévő előírások és szabályozások érvényesek. Mivel ezen tartalmak elérhetőek más országokban, régiókban élők számára is, ezért feltételezzük hogy az ide látogatók tisztában vannak a helyben érvényes szabályozásokkal és azokkal egyet értenek, tudomásul veszik őket.

További rendelkezések

A nemfeledunk.hu oldalain tilos minden olyan magatartás, amely ellenkezik a hatályos magyar vagy uniós jogszabályokkal. A nemfeledunk.hu jogosult a felhasználók tevékenységének figyelemmel kísérésére és szükség esetén a jogsértő, vagy nem odaillő tevékenység törlésére.

A nemfeledunk.hu nem vállal felelősséget az oldalain megjelent információkkal, illetve bármilyen az oldalai látogatásából eredő egyéb káresetre vonatkozóan.

Felhasználói hozzájárulás

Abban az esetben, ha Ön meglátogatja a nemfeledunk.hu oldalait, úgy tekintjük, hogy a leírtakat tudomásul vette, függetlenül attól hogy regisztrált vagy nem regisztrált felhasználónk.