Oldalunk jelenleg publikus teszt üzemben működik, fejlesztés alatt áll. Amennyiben rendellenességet tapasztaltál, kérjük írd meg a Kapcsolat oldalon található űrlap segítségével.
Az oldal szolgáltatásai ingyenesek!

Gyakori kérdések

Regisztrálni a főoldalon, vagy az aloldalak felső menüsorában levő “Regisztráció” linkre kattintva lehet. A regisztrációhoz az neved, email címed és felhasználóneved szükséges.

Amennyiben már rögzítetted az elhunyt kiskedvenced, akkor az megjelenik az “Online temető” menüpontban. Valamint az “Adatlapom” menüpont “Elhunyt kedvenceim” menüpontjára kattintva éred el a Te elhunyt kedvenceid listáját.

Képet feltölteni az “Elhunyt kedvenceim” aloldalon, a kiskedvenc alatti “Szerkesztés” feliratra kattintva van lehetőség. A szerkesztés aloldalon a galériába elhelyezendő képeket a “Kép(ek) hozzáadása galériához (Opcionális)” résznél van lehetőség feltölteni. Miután kiválasztotta a képeket, a “Rögzítés” gombra kattinva töltheti fel azokat. Alapvetően 3 kép feltöltésére van lehetőség.

Kiskedvenc rögzítésére az “Online temető” menüpont “Kisállat rögzítése” gombra kattintva van lehetőség. Kiskedvenc rögzítéséhez bejelentkezett állapotban kell lenni.

Szerkeszteni “Elhunyt kedvenceim” aloldalon, a kiskedvenc alatti “Szerkesztés” feliratra kattintva van lehetőség.

Amennyiben nem emlékszel a belépési jelszavára, nem kell mást tennie, mint a http://kisallattemeto.nemfeledunk.hu/adatlapom/?a=pwdreset linkre kattintani – a link elérhető a “Belépés” menüpont alól – ezután pedig add meg email címed, felhasználóneved mellyel regisztráltál. Az “Új jelszó létrehozása” gombra való kattintás után a rendszer elküldi a megadott email címre jelszavad, mellyel gond nélkül beléphetsz az oldalra. Ajánlott ezt a jelszót rögtön meg is változtatni.